Профил на hranazaradost29
Име: Гергана Костова Възраст: 55 Професия: биотехнолог Интереси: здравословен начин на живот, музика, литература, театър, спорт |
Статистика
Популярни постинги:
1
Постинги този месец:
0
Гласове този месец:
0
Коментари този месец:
0
Любими блогове:
0
Блогъри добавили в любими:
2
Блог вълни:
0
Последни постинги
14.07.2013 22:01 -
0063 Диета "Радваща храна" Защо ни е инка бери?/Why golden berries?
Защото е супер суперхрана www.google.bg/url! За мене - най-вкусната. Според Дейвид Улф, „с прекрасен сладък вкус и леко провокативна тръпчива жилка”.
Идва от Перу и е известна като суперплода на инките – перуански физали...
Идва от Перу и е известна като суперплода на инките – перуански физали...
25.05.2013 17:08 -
0062 Диета "Радваща храна". Добрият хляб - какво зърно?/Brain - what kind of grain?
Във всяко зърно има по нещо добро.
Хранителните качества на хляба се определят и от вида на брашното www.google.bg/url.
Основната зърнена култура, която се използва у нас са производство хляб, е пшеницата (жито). В цялото си състояние ней...
Хранителните качества на хляба се определят и от вида на брашното www.google.bg/url.
Основната зърнена култура, която се използва у нас са производство хляб, е пшеницата (жито). В цялото си състояние ней...
24.05.2013 21:25 -
24 май
Честит празник, скъпи приятели!
Гергана Костова,
роб на словото
Гергана Костова,
роб на словото
24.05.2013 16:34 -
0061 Диета "Радваща храна". Добрият хляб - какво брашно?/Good bread or what kind of flour?
Едрозърнесто или пълнозърнесто. Без добавка на мая.
Едва ли има българин, който да не е свързан с хляба. Дори и онези, които се хранят алтернативно, в един или друг период от живота си са приемали хляб и помнят вкуса му.
Пълнозърнестият ...
Едва ли има българин, който да не е свързан с хляба. Дори и онези, които се хранят алтернативно, в един или друг период от живота си са приемали хляб и помнят вкуса му.
Пълнозърнестият ...
20.05.2013 23:27 -
0060 Диета "Радваща храна". Защо био сушени плодове?/Why bio dried fruites?
За да избегнем серния диоксид и захарта, които се добавят към тях.
Сушените плодове се обработват със серен диоксид за увеличаване на трайността, за предпазване от развитие на бактерии и от обезцветяване. Донякъде ролята му е козметична...
Сушените плодове се обработват със серен диоксид за увеличаване на трайността, за предпазване от развитие на бактерии и от обезцветяване. Донякъде ролята му е козметична...
Търсене
За този блог
Гласове: 10
Архив